Tips voor meer tijd in je agenda?

Kom jij ook zo regelmatig tijd te kort? Je wil wekelijks je to do lijst af hebben, meer overzicht en ook nog tijd voor ontspanning en plezier. Zonder enige regelmaat deel ik tips met je om juist dat voor elkaar te krijgen in minder tijd en met meer plezier. Omdat ik alleen met je wil delen waarvan ik denk dat waardevol is mail ik alleen als ik wat te vertellen heb en is dit dus niet perse op structurele basis. Want dat zou toch zonde van je tijd zijn?

Marketing door

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring en cookiestatement.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.